TOPMIX S 250 g - krém pro likérové špičky

TOPMIX S 250 g - krém pro likérové špičky

65,00 Kč

včetně DPH 15 %Jsme neplátci DPH. Doprava při objednávce nad 2.000 Kč ZDARMA.
ks
Instantní směs na přípravu mléčného krému do likérových špiček (koňakových špiček) s rumovou příchutí. Balení 250g.

Popis

Instantní směs na přípravu mléčného krému do likérových špiček (koňakových špiček) s rumovou příchutí. Balení 250g.

Složení: cukr, sušené polnotučné mléko, sušené podmáslí, sušená laktóza, mléčná bílkovina rostlinný a živočišný tuk, kukuřičný sirup, rostlinný olej, rumové aroma, E472a, E160a, E466

Recept na likérové špičky

  • 260 g čokolády
  • 260 g tuku Omegy
  • 180 g vody
  • 160 g pískového cukru
  • 20 g kakaa
  • 3 lžíce solamylu (škrobové moučky)

1. Vodu, solamyl, pískový cukr a kakao spolu smícháme a vaříme asi 5 minut na hustou kaši
2. Přidáme čokoládu na vaření a po rozpuštění přimícháme Omegu (dávám jí tam v tuhém stavu, nakrájenou na kousky), necháme vychladit a pak hmotu vyšleháme
3. Speciální trubičkou na špičky vystříkáme jakoby stočeného hada, aby vznikl uprostřed otvor, necháme ztuhnout v lednici, také nastříkáme krém na piškoty a dáme do mrazáku
4. Po ztuhnutí naplňte TOPMIXEM
5. Řezanou špičkou uzavřeme špičky a dáme zase do mrazáku dobře ztuhnout
6. Nakonec špičky máčíme v čokoládové polevě.

Příslušenství

Špička likérová vel. 14/20

Špička likérová vel. 14/20

196,00 Kč

včetně DPH 21 %

Sáček na likérové špičky

Sáček na likérové špičky

106,00 Kč

včetně DPH 21 %
Facebook - Cukrářské potřeby Soběslav
Zavřít

 

 

 

Tyto webové stránky slouží jako katalog zboží.

Objednané zboží je možné vyzvednout pouze v kamenné prodejně Cukrářských potřeb Beruška, v Soběslavi nebo Jindřichově Hradci.

Jindřichův Hradec - otevírací doba:
předvánoční otevírací doba: říjen - prosinec
út, čt, pá - 10 - 17 hodin

běžná otevírací doba od ledna 2018:
út, čt - 10 - 17:00 hodin
(po 17 hodin možno zajet autem před prodejnu a vyzvednout si zboží)

 

NAVŠTIVTE NÁŠ NOVÝ E-SHOP
www.dekoracenadort.cz

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Další informace Rozumím