Směs na dort RED Velvet - Sandra Velvet 1 kg

Směs na dort RED Velvet - Sandra Velvet 1 kg

95,00 Kč

včetně DPH 15 %Jsme neplátci DPH. Doprava při objednávce nad 2.000 Kč ZDARMA.
Kompletní směs pro výrobu korpusu červené barvy, ideální pro výrobu dortu RED VELVET. Korpusy z této hmoty jsou šťavnaté, mají kompaktní a hladký povrch.

Popis

Kompletní směs pro výrobu speciálních litých hmot červené barvy. Velkou předností Sandry Velvet je velice jednoduchá příprava korpusu.

Díky své specifické barvě se hodí pro výrobky amerického stylu „Red Velvet“. Možné je její samostatné použití s pouhým dozdobením povrchu, jako je tomu například u výrobků typu „Cupcakes“ neboli košíčků.

Dortový korpus nebo pláty ze Sandry VELVET naplňte a ozdobte speciálním bílým krémem připraveným s tvarohovými, sýrovými nebo smetanovými ingrediencemi.

Doporučená receptura: 1000 g Sandry Velvet, 650 g vody pitné,180 g olej jedlý.

Všechny suroviny spojíte a necháte nabobtnat. Poté promícháte při pomalejší rychlosti 1-2min do hladké konzistence.

 

Výrobce: Ireks Enzyma (český výrobce)

Dort Red Velvet

Název dortu Red Velvet a jeho originální recept údajně pochází z newyorského hotelu Waldorf Astoria, kde ho svým hostům jako autorskou specialitu podávali již ve 20. letech minulého století. Red Velvet znamená rudý samet nebo hebkost, čímž se vyjadřuje barva a jemnost korpusu, který má být tmavě či jasně červený nebo červenohnědý.

V knize „Slovník amerického jídla a pití“ je tento dort zařazen do kategorie ďábelských potravin, protože pro svou bohatost chuti se prý i z moralisty stane hříšník, který při vší snaze neodolá...

Ke stažení

Facebook - Cukrářské potřeby Soběslav
Zavřít

 

 

 

Tyto webové stránky slouží jako katalog zboží.

Objednat zboží je možné pouze po telefonu a vyzvednout v kamenné prodejně Cukrářských potřeb Beruška, v Soběslavi.

běžná otevírací doba:
 

po 13:00 - 17:00

st 10:00 - 17 :00

čt 10:00 - 12:00

pa 13:00 - 17:00

první sobota v měsíci od 10:00 - 11:00 h

 

 

NAVŠTIVTE NÁŠ NOVÝ E-SHOP
www.dekoracenadort.cz

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Další informace Rozumím