PISTÁCIOVÁ Souplesse poleva 250g

PISTÁCIOVÁ Souplesse poleva  250g

55,00 Kč

včetně DPH 21 %Jsme neplátci DPH. Doprava při objednávce nad 2.000 Kč ZDARMA.
ks
Elastická tuková pistáciová poleva má universální použití, ideální např. pro dekoraci na pekařské donutky, koblihy a další cukrářské výrobky.

Popis

 Poleva  má universální použití, ideální např. pro dekoraci na pekařské donutky, koblihy,vánoční a svatební cukroví. Další cukrářské výrobky. Poleva se neláme a mužete ji i zamrazit. Příjemná pistáciová vůně a chuť.

  • Hmotnost: 250 g
  • Použití: Zahřát na teplotu cca. 50°C, zpracovat po vychladnutí na 25-30°C.

Recept na donut (Doughnuts)

1. V hrnci zahřejete mléko, přidáte lžíci cukru, lžíci mouky a rozdrobené droždí, necháte vzejít kvásek
2. Do kvásku přidáte zbytek cukru a mouky, vanilkový cukr, špetku soli, máslo, vajíčko a žloutek
3. Vypracujete hladké těsto, zakryjete ho utěrkou a necháte kynout na teplém místě asi 30-40 minut, až zdvojnásobí svůj objem
4. Formu na koblihy vymažete máslem, naplníte těstem, povrch uhladíte nožem namočeným do vody, přikryté necháte kynout dalších 20 minut
5. V předehřáté troubě na 180 °C pečete 20 minut
6. Po upečení, ještě horké koblihy, ihned vyklopte z formy
7. Vychladlé polijte pistáciovou polevou Souplesse

Rozpis na 12 ks:

  • 250 g hladké mouky
  • 75 g másla
  • 40 g cukru
  • 1 ks vajíčka
  • 1 ks žloutku
  • 1 ks balíček vanilkového cukru
  • 1/2 ks droždí
  • 1/8 l mléka
  • špetka soli
Facebook - Cukrářské potřeby Soběslav
Zavřít

 

 

 

Tyto webové stránky slouží jako katalog zboží.

Objednané zboží je možné vyzvednout pouze v kamenné prodejně Cukrářských potřeb Beruška, v Soběslavi nebo Jindřichově Hradci.

Jindřichův Hradec - otevírací doba:
předvánoční otevírací doba: říjen - prosinec
út, čt, pá - 10 - 17 hodin

běžná otevírací doba od ledna 2018:
út, čt - 10 - 17:00 hodin
(po 17 hodin možno zajet autem před prodejnu a vyzvednout si zboží)

 

NAVŠTIVTE NÁŠ NOVÝ E-SHOP
www.dekoracenadort.cz

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Další informace Rozumím