Popis produktu
Způsoby použití směsi Bienetta:
- Rychlá příprava výrobků s vysokým obsahem jádrovin.
- Základní postup je smíchat Bienettu s jádrovinami a upéct ve formě nebo na fólii. . Bienetta se míchá v poměru 1 : 1 s mandlemi
nebo s arašídy, kokosem, para ořechy, atd. - Ozdoby s příchutí karamelu se míchají ve stejném poměru např. se sezamem, slunečnicí, dýňovým semínkem apod.
- Při povrchových úpravách třených moučníků nebo kynutých koláčů se požívá poměr Bienetta k jádrovinám nebo semínkům v množství 1 : 2.
Florentinky – v poměru 1 : 1 smícháme Bienettu s plátky mandlí (strouhaným kokosem, plátky para ořechů, drcenými vlašskými nebo lískovými ořechy). Směs vložíme do předem vymazaných silikonových formiček. Pečeme při 190 °C.
Semínkové tvary do formiček – v poměru 1 : 1 smícháme Bienettu a např. sezamové a lněné semínko, slunečnici a tykev. Touto směsí naplníme předem vymazané silikonové formičky. Pečeme při 190 °C.
Povrchová úprava koláčů – v poměru 1 : 2 smícháme Bienettu s plátky mandlí nebo strouhaným kokosem, plátky para ořechů, drcenými vlašskými nebo lískovými ořechy, semínky tykve nebo slunečnice. Touto směsí zasypeme povrch koláče a pečeme při teplotě určené pro pečení koláče.
Uchovávejte v suchých a chladných skladech při teplotě max. 20°C, vždy uzavřené.
Složení: Cukr, glukózový sirup, rostlinný olej (slunečnicový), sušený med, emulgátor (E322), sušená smetana, aroma.