Prémiová bílá čokoláda z Německa, ideální pro cukrářské kreace i mlsání. Více
Německá čokoláda vysoké kvality s mléčnou chutí a lehkým nádechem vanilky. Čokoláda je ideální na výrobu náplní, pralinek, vytváření dekorací a fondue. Při výrobě by měla mít 30 °C . Čokoláda Lubeca patří mezi čokoládové polevy, obsahuje více kakaového másla a to dodává při teplém zpracování lesk a jemnou chuť a charakteristické prasknutí při lámání. Hmotnost: 0,5 kg
Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor sójový lecitin, vanilkový extrakt.
Skladování: při teplote do 20 °C
Způsoby použití: Výroba pralinek a čokoládových dekorací, potahování dortů a zákusků, náplně do dezertů, fondue, aromatizace dezertů,.Čokoládu je vhodné rozpouštět ve vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě při nízkém výkonu, aby se nepřepálila. Skladování: skladujte při teplotě do 20 °C.Distributor: Cukrářské potřeby Beruška