Cena
279 Kč s DPH

Kód produktu
P00251

Skladem
ks

Likérová špička o velikosti 14/20 Více

Jako bonus přikládáme recept na likérové špičky.

Ingredience:

  • 260 g čokolády
  • 260 g tuku Omegy
  • 180 g vody
  • 160 g pískového cukru
  • 20 g kakaa
  • 3 lžíce solamylu (škrobové moučky)

Postup:

  1. Vodu, solamyl, pískový cukr a kakao spolu smícháme a vaříme asi 5 minut na hustou kaši
    2. Přidáme čokoládu na vaření a po rozpuštění přimícháme Omegu (dávám jí tam v tuhém stavu, nakrájenou na kousky), necháme vychladit a pak hmotu vyšleháme
    3. Speciální trubičkou na špičky vystříkáme jakoby stočeného hada, aby vznikl uprostřed otvor, necháme ztuhnout v lednici, také nastříkáme krém na piškoty a dáme do mrazáku
    4. Po ztuhnutí naplňte TOPMIXEM
    5. Řezanou špičkou uzavřeme špičky a dáme zase do mrazáku dobře ztuhnout
    6. Nakonec špičky máčíme v čokoládové polevě.
  2. Doporučujeme: Směs Bolero Instant na likérové špičky,Topmix -náplň do likérových špiček