Cena
279 Kč s DPH
Kód produktu
P00252
Likérová špička o velikosti 18/26. Více
Jako bonus přikládáme recept na likérové špičky.
Ingredience:
- 260 g čokolády
- 260 g tuku Omegy
- 180 g vody
- 160 g pískového cukru
- 20 g kakaa
- 3 lžíce solamylu (škrobové moučky)
Postup:
- Vodu, solamyl, pískový cukr a kakao spolu smícháme a vaříme asi 5 minut na hustou kaši
2. Přidáme čokoládu na vaření a po rozpuštění přimícháme Omegu (dávám jí tam v tuhém stavu, nakrájenou na kousky), necháme vychladit a pak hmotu vyšleháme
3. Speciální trubičkou na špičky vystříkáme jakoby stočeného hada, aby vznikl uprostřed otvor, necháme ztuhnout v lednici, také nastříkáme krém na piškoty a dáme do mrazáku
4. Po ztuhnutí naplňte TOPMIXEM
5. Řezanou špičkou uzavřeme špičky a dáme zase do mrazáku dobře ztuhnout
6. Nakonec špičky máčíme v čokoládové polevě. - Doporučujeme: Směs Bolero Instant na likérové špičky,Topmix -náplň do likérových špiček