Kakaový slazený rostlinný krém s vysokým nášlehem a pevnou strukturou vhodný pro cukrářskou výrobu. Více
Výhodou rostrlinného krému je jeho dlouhá trvanlivost, proto je vhodný ke zdobení cukrářských výrobků. Lehce se vyšlehá a dlouho drží tvar. Krémem můžete zdobit dorty, zákusky, moučníky a jiné cukrářské výrobky.
Používá se jako náhrada živočišného krému.
Použití: Šlehat šlehačem při teplotě šlehačky cca 6 - 10 °C do požadované konzistence.
Před šleháním je potřeba krém vychladit. Po otevření spotřebujte 4 dnů.
Šlehejte na střední rychlost až dosáhnete žádanou konzistenci.
Složení.: voda, zcela hydrogenované rostlinné leje a tuky (26,5%), tuky (palmojádrový), oleje (sójový a slunečnicový a řepkový a kukučicový v různém poměru)), cukr, čokoláda v prášku (7%), (cukr, kakaový rášek), barvivo E150c, mléčné bílkovin, emulgátory (E472e, e340ii), sůl, aroma.