Kompletní směs pro výrobu speciálních litých cukrářských korpusů fialové barvy. Více
Pomocí této směsi získáte šťavnatý litý dortový korpus fialové barvy se šťavnatou chutí.
Složení: cukr, pšeničná mouka, sušené mléko, cizrnová mouka, kypřící látka (E450, E500), glukoza, pšeničná vláknina, sušený vaječný bílek, sůl, barvivo (E120), zahušťovadlo (E415).
Doporučené dávkování na roládové pláty: Sandra Lila 1000g + vejce tekutá 560g + voda pitná 320g + olej jedlý 180g. Všechny uvedené suroviny spojíme a necháme bobtnat cca 5 minut. Poté mícháme pomalejší rychlostí 1-2 minuty do hladké konzistence. Rozetřeme na plech se zvýšeným okrajem vyloženého pečícím papírem. Z uvedeného množství jsou cca 4 pláty. Pečeme při 170°C.