Slazená jádrová směs na výrobu jádrových (griliášovýc) trubiček. Více
Receptura:
- 1 kg Aranka Roll
- 200 g tuku
- 100 g voda
Všechny suroviny smíchejte a vypracujte v hladké těsto, které necháme odležet cca 2h. Vypracované těsto vyválejte na tenký plát, z které vyrojíte tvar o rozměru cca 8 x 9 cm a poté stáčíte na kovové trubičky či kornoutky. Pečte při teplotě 190°C cca po dobu 12 až 15 minut.
Hmotnost: 500 g
Složení: cukr, pšeničná mouka, pražená arašídová drť, sójové vločky, rýžová mouka, pšeničný škrob, sušená syrovátka, sušený vaječný bílek, sójová mouka, cizrnová mouka, rostlinný olej plně ztužený kokosový, stablizátor E415, emulgátory: (E471, E472a, E472b, E477), sušené mléko, barvivo: (E150c, E160a), glukózový sirup, karobová mouka, sůl. Alergeny vyznačeny tučně.
Skladujte uzavřené, při teplotě do max.25°C.
Výrobce: Ireks Enzyma