Strukturální otiskovací podložka - srdíčka


Cena
90 Kč s DPH

Výrobce
PME

Kód produktu
P01267

Skladem
ks

Plastová otiskovací podložka na cukrářské hmoty a marcipán. Praktická cukrářská pomůcka pro vytváření reliéfů na povrchu cukrářských hmot. Více

Plastová otiskovací podložka pro cukrářské hmoty a marcipán slouží jako praktický nástroj pro vytváření reliéfů na povrchu cukrářských výrobků.
Postup: 

Práce s čokoládou: Rozetřete čokoládu na plastovou folii pomocí stěrky a nechte ji ztuhnout při teplotě přibližně 17°C (čokoláda by měla být stále měkká, ale nesmí stékat). Poté můžete pomocí plastové otiskovací podložky vyřezávat různé tvary nebo ji přitisknout na bok dortu. Vložte dort do lednice a nechte čokoládu úplně ztuhnout. Po zhruba 15 minutách můžete plastovou folii odstranit.

Vytváření strukturálního povrchu na dortech s potahem: Rozválejte cukrářskou hmotu a ihned na ni přiložte plastovou otiskovací podložku. Následně použijte žehličku nebo váleček k přejíždění po plastové folii s dostatečným tlakem. Poté odstraňte folii a nechte hmotu chvíli zavadnout. Tuto připravenou hmotu přenesete na dort a již ji neprovádějte žádným hladícím procesem.

Velikost podložky : 15 x 30,5 cm