Zdobicí špičky
Trezírování je oblíbená kreativní technika, která se používá při zdobení dortů, cupcaků nebo zákusků. Ke zdobení se používají různé druhy krémů nebo královské glazury, které získávají potřebný tvar díky pomůckám jako jsou zdobicí sáčky, trezírovací špičky nebo třeba špičky plnicí či likérové. Trezírování dortů vyžaduje kreativitu a umožňuje dortovým umělcům vytvořit jedinečná a originální díla, která potěší oči i chuťové pohárky.
Abyste dosáhli dokonalého zdobení, použijte špičky na zdobení různých tvarů. Trezírovací špičky můžete různě kombinovat.

Cukrářská špička - č. 115

Cukrářská špička - č. 70

Likérová špička - 18/26

Likérová špička 14/20


Sada špiček - zoubky - 3 ks

Sada špiček - zoubky - 6 ks

Sada špiček - zoubky - hladká - 3 ks

Špička koblihová


Špička pavlova - menší


Špička plnící likérová 18/26


Špička plnicí úzká

Špička trezírovací - JEM 2 D

Špička trezírovací - JEM 234

Špička trezírovací - JEM 235

Špička trezírovací - JEM 1 B

Špička trezírovací - JEM 1 E

Špička trezírovací - JEM 2 J

Špička trezírovací - JEM 3 R

Špička trezírovací Wilton 150

Špička trezírovací Wilton 102

Špička trezírovací Wilton 103

Špička trezírovací Wilton 104

Špička trezírovací Wilton 125


