Recept na tradiční trdelník

Využijte formu na trdelník k upečení domácích trdelníků.
A že nevíte, jak na to? Zde je recept: 

80 g tuku
1/2 kg polohrubé mouky   
250 ml mléka
3 lžíce moučkového cukru
2 vejce
1 droždí
špetku soli
5 lžic skořicového cukru

Postup:
Do mírně ohřátého mléka dáme tři lžíce moučkového cukru a nadrobíme kvasnice. Necháme vzejít kvásek. Rozpuštěný tuk smícháme s moukou a kváskem, přidáme žloutky a špetku soli.
Pořádně promícháme, přikryjeme utěrkou a necháme na teplém místě hodinu kynout. Vykynuté těsto ještě propracujeme a pak ho rozdělíme na šest kusů. Z nich vyválíme tenké válečky, které namotáme na formy. Pečeme ve vyhřáté troubě na 180 °C asi 20 minut.
Upečený trdelník pomažeme máslem a obalíme ve skořicovém cukru. Ale můžete použít i jiný závěr... Někdo má rád trdelník třeba s čokoládu, jiný zase se šlehačkou. Zde je fantazie čistě na vás. 
(Zdroj: Orion domácí potřeby)