Směs na červený korpus - Sandra RED Velvet 1 Kg
Díky této směsi vykouzlíte dort Red Velvet během okamžiku.
Dortový korpus nebo pláty ze Sandry VELVET naplňte a ozdobte speciálním bílým krémem připraveným s tvarohovými, sýrovými nebo smetanovými ingrediencemi.
Díky své specifické barvě se hodí pro výrobky amerického stylu „Red Velvet“. Možné je její samostatné použití s pouhým dozdobením povrchu, jako je tomu například u výrobků typu „cupcakes“.
Doporučená receptura: 1000 g Sandry Velvet, 650 g vody pitné,180 g olej jedlý.
Všechny suroviny spojíte a necháte nabobtnat. Poté promícháte při pomalejší rychlosti 1-2 min do hladké konzistence.
Název dortu Red Velvet a jeho originální recept údajně pochází z newyorského hotelu Waldorf Astoria, kde ho svým hostům jako autorskou specialitu podávali již ve 20. letech minulého století. Red Velvet znamená rudý samet nebo hebkost, čímž se vyjadřuje barva a jemnost korpusu, který má být tmavě či jasně červený nebo červenohnědý.
Složení: cukr, pšeničná mouka, sušená vejce, kypřící látka (E450, E500), kakao se sníženým obsahem tuku, barvivo (E120, E172), sůl, aroma. 1
Výrobce: Ireks Enzyma (český výrobce)
Vybrat si můžete z balení 1 kg nebo gastro balení 5 kg.
Distributor: Cukrářské potřeby Beruška

