Cena
od 136 Kč s DPH

Kód produktu
P00472

Upřesněte výběr produktu
Varianta neexistuje

ks

Kompletní směs pro výrobu speciálních litých hmot červené barvy. Velkou předností Sandry Velvet je velice jednoduchá příprava korpusu. Více

Díky této směsi vykouzlíte dort Red Velvet během okamžiku.
Dortový korpus nebo pláty ze Sandry VELVET naplňte a ozdobte speciálním bílým krémem připraveným s tvarohovými, sýrovými nebo smetanovými ingrediencemi.
Díky své specifické barvě se hodí pro výrobky amerického stylu „Red Velvet“. Možné je její samostatné použití s pouhým dozdobením povrchu, jako je tomu například u výrobků typu „cupcakes“.

Doporučená receptura: 1000 g Sandry Velvet, 650 g vody pitné,180 g olej jedlý.
Všechny suroviny spojíte a necháte nabobtnat. Poté promícháte při pomalejší rychlosti 1-2 min do hladké konzistence.

Název dortu Red Velvet a jeho originální recept údajně pochází z newyorského hotelu Waldorf Astoria, kde ho svým hostům jako autorskou specialitu podávali již ve 20. letech minulého století. Red Velvet znamená rudý samet nebo hebkost, čímž se vyjadřuje barva a jemnost korpusu, který má být tmavě či jasně červený nebo červenohnědý.

Výrobce: Ireks Enzyma (český výrobce)

Vybrat si můžete z balení 1 kg nebo gastro balení 5 kg.