Sypká směs pro výrobu sněhového pečiva, dortíků pavlova a bílkového krému. Více
Tato směs sněhovka vám usnadní přípravu oblíbeného sněhového pečiva, dortů Pavlova, indiánků a bílkového krému třeba do kremrolí.
Složení: cukr, sušené VAJEČNÉ bílky, jedlá sůl, zahušťovadlo (E466), regulátor kyselosti (E330)
Postup přípravy sněhového pečiva a bílkového krému:
- 1 díl horké vody
- 1 díl cukru krupice
- 1 díl směsi Sněhovka
Návod na přípravu bílkového krému: Do mísy nalijeme odměřené množství horké vody a cukru. Šleháme na pomalý chod dokud se cukr úplně nerozpustí. Poté přidáme Sněhovku a šleháme na nejrychlejší otáčky 5 – 15min (dle výkonu stroje). Vhodné k plnění trubiček, kornoutků, indiánků
Sušení pečiva: sušíme při teplotě 110°C zhruba 30 – 45 min. dle velikosti tvaru.